22/11/2021

Schrijf je in voor de digitale gemeenteraad en commissies

Algemeen nieuws

Gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn

Op 29 november om 20 uur gaat de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn digitaal door via Microsoft Teams. Wil je deze raad mee volgen als burger? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je e-mailadres via secretariaat@lokeren.be. Wij bezorgen je nadien een link om online mee te volgen die dag. 

Goed om weten: tijdens de zitting vragen we je wel om je microfoon en camera uit te schakelen.

Commissie Cultuur & Vrije Tijd

Op 23 november om 19.15 uur gaat de Commissie Cultuur & Vrije Tijd digitaal door. Wil jij deze commissie toch volgen als burger? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je e-mailadres via secretariaat@lokeren.be. Wij bezorgen je dan een link om online mee te volgen.

Commissie Algemeen Beleid

Op dinsdag 30 november om 19 uur gaat ook de Commissie Algemeen Beleid digitaal door. Geef je e-mailadres door via secretariaat@lokeren.be indien je deze commissie als burger wil volgen. Je krijgt nadien een link toegestuurd om online mee te volgen.