01/12/2021

We brengen de blijde boodschap en zetten in op zichtbaarheid van publieke toiletten

Algemeen nieuws

In onze stad maakt de burger mee de stad, dat bewijst de campagne ‘De blijde boodschap’ nog maar eens. Deze wordt opgezet na lancering van het burgervoorstel ‘Gratis openbare toiletten’ van Lokeraar Nicolas Baeke op denkmee.lokeren.be. Met de campagne zetten we de publieke toiletten letterlijk in de kijker om ervoor te zorgen dat alle Lokeraars, bezoekers van onze stad, maar ook toevallige passanten actief kunnen deelnemen aan de vele sociale en publieke activiteiten en evenementen zonder belemmerd te worden door een kleine of grote boodschap. Ook als je wat vaker moet plassen biedt de stad jou de nodige infrastructuur.

Ontdek hier alle locaties én toegankelijkheid van de publieke toiletten