07/12/2021

Eindejaarsactie doet onze stad opnieuw twinkelen

Algemeen nieuws

Van 6 december tot en met 31 december kunnen Lokerse shoppers weer deelnemen aan de jaarlijkse eindejaarsactie. Bovendien kan je ook op de Koopzondag van 19 december terecht in jouw favoriete winkel.

Het concept van de eindejaarsactie blijft onveranderd. In iedere deelnemende handelszaak kan je bij elke aankoop jouw (kassa)ticket achterlaten in de voorziene inzamelboxen met je naam en telefoonnummer op. Op het einde van de eindejaarsactie wordt in iedere winkel een gelukkige winnaar getrokken die een Lokerse cadeaubon wint ter waarde van 100 euro. Daarbovenop zijn er ook nog 3 hoofdwinnaars die elk meer dan 750 euro aan Lokerse cadeaubonnen winnen.

Ieder jaar meer deelnemende zaken

In totaal doen er net geen 100 handelszaken mee met de eindejaarsactie. Dat is een grote toename in vergelijking met vorig jaar. “We zien dat er elk jaar meer handelszaken meedoen met de eindejaarsactie. Het is fijn om te zien dat Lokeren Twinkelstad niet enkel leeft bij de consumenten, maar ook bij de handelszaken” zegt Kristof Laureys, diensthoofd Economie van Stad Lokeren. De deelnemende handelszaken zijn te herkennen aan de poster, sticker of raamvlag die buiten hangt.

Een overzicht van deze winkels vind je op lokeren.be/twinkelstad.

Koopzondag 19 december

Ook op zondag 19 december profiteer je van de eindejaarsactie, want dan openen de handelszaken hun deuren voor de Lokerse Koopzondag. “Op zondag 19 december, de zondag voor Kerstmis, kunnen mensen dus nog steeds terecht in Lokeren voor hun eindejaarsaankopen. In totaal zullen meer dan 50 zaken open zijn om hun klanten te ontvangen”, zegt Claudine De Waele, schepen van Middenstand.

Een overzicht van de deelnemende winkels check je op lokeren.be/koopzondag.