16/02/2022

Rouwhulde voor de heer Roger Lambrecht, voormalig ere-voorzitter Sporting Lokeren

Algemeen nieuws

Geachte familie Lambrecht
Beste Lokeraars

Onze stad verloor gisteren een bijzonder man. Roger Lambrecht, voormalig ere-voorzitter en eigenaar van Sporting Lokeren, was een getalenteerd zakenman die zijn bandencentrale uitbouwde tot een succesvol en bijzonder gekend bedrijf. Een echte selfmade ondernemer, de “Lambrecht nummer 1”.

Maar voor de meesten onder ons zal hij voor altijd het Lokerse voetbal-icoon bij uitstek blijven. 25 jaar lang was hij voorzitter van Sporting Lokeren en zorgde hij er mee voor dat onze stad bekend werd in heel Europa. Dat dankzij de successen die ‘onze’ ploeg haalde, van de deelnames aan de play-off 1 tot het twee keer winnen van de Beker van België. Roger ademde, at en dronk Sporting. We zullen het nooit vergeten. We zullen Roger nooit vergeten.

Onze oprechte deelneming aan familie en vrienden bij hun verlies.


Filip Anthuenis, burgemeester Lokeren