23/05/2023

Ga jij ook voor een veilige zone 30? Besticker je afvalcontainer!

Algemeen nieuws Mobiliteit

Valt jouw straat onder de zone 30 km/u en wil je de weggebruiker hier extra attent op maken? Dan bieden wij jou in samenwerking met IDM, geheel verblijvend, een zone 30-sticker aan om op je afvalcontainers te kleven.


Waar haal je de stickers?

Je haalt ze af bij één van onderstaande stadsdiensten of op het recyclagepark in jouw buurt.

  • Sociaal Huis, Lepelstraat 4
  • Stadhuis, Groentemarkt 1
  • Cultuurcentrum, Kerkplein 5
  • Bibliotheek, Kerkplein 3
  • Infrastructuur, Weverslaan 18
  • Infopunt Toerisme, Markt 2

Waar kleef je de stickers?

Woon je in een eenrichtingsstraat? Dan is het voldoende om de sticker op 1 zijde van de container te kleven, in het andere geval besticker je beide zijden. Dit kan zowel voor de groene als de grijze afvalbak. Kleef de sticker zeker niet over de barcode-sticker. Deze moet altijd zichtbaar blijven.

Meer info vind je op idm.be.