13/07/2023

#EenhartvoorWaas: dien je projectidee in en krijg tot 12 000 euro steun

Algemeen nieuws

Heb jij een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Toon je engagement, zet een projectidee op papier en Streekfonds Oost-Vlaanderen helpt je op weg.

Tot en met maandag 8 november 2023 gaat het Streekfonds op zoek naar lokale projecten met een positieve impact die inspelen op een maatschappelijke uitdaging. Geselecteerde projecten houden een crowdfundingcampagne. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door het Streekfonds Oost-Vlaanderen met maximum 6000 euro.

Kom naar het digitale infomoment

Volg één van de digitale infomomenten op maandag 18 september of dinsdag 10 oktober om 19 uur. Inschrijven via streekfondsoostvlaanderen.be.

Meer info of vragen?

Streekfondsoostvlaanderen.be, Diederik Martens, diederik.martens@streekfondsoostvlaanderen.be, 0473 86 68 74.