Spelen en ontmoeting

Koffie- en speelmoment Haasje Over

Zin om samen te spelen met je kind en te genieten van een heerlijk kopje koffie/thee terwijl je andere mensen ontmoet? Dit koffie- en speelmoment is er voor alle (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 3 jaar. Ons speelmoment gaat iedere donderdag door van 10 tot 12 uur in het Huis van het Kind, Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2 (niet in de kerstvakantie of op feestdagen). De activiteit is gratis en je hoeft niet in te schrijven. Er gaan ook koffie- en speelmomenten door bij jou in de buurt! Kijk snel!  

Koffie- en speelmoment met weggeefkast

In onze weggeefkast vind je allerlei tweedehandskledij en bedlinnen voor kindjes. Van t-shirts, broekjes, body’s en rokjes tot jasjes, slaapzakken, hoeslakens,… De kleding gaat van maat 50 tot maat 110. Af en toe zijn er ook grotere maten beschikbaar. Terwijl jij kledij uitzoekt en geniet van een kopje koffie/thee speelt je kindje samen met anderen.  

Het koffie- en speelmoment met weggeefkast gaat iedere 3e dinsdag van de maand door van 10 tot 14 uur in Huis van het Kind, Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2. 

Koffie- en speelmomenten op Lokerse scholen

Ben je in de voormiddag thuis met je kindje en wil je graag iets leuks doen? Kom dan naar een school in je buurt om samen te spelen met andere kinderen. Wij zorgen voor een tas koffie, thee en/of water en een fijne speelruimte waar je kind zich kan uitleven en spelen met verschillende materialen. Voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 3 jaar.

Check hier waar en wanneer deze koffie- en speelmomenten doorgaan.

Tuttenboom

Is je peuter/kleuter klaar om afscheid te nemen van zin/haar tutje? Kom dan op woensdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur langs op het consultatiebureau van Kind & Gezin in het Huis van het Kind. Wie zijn/haar tutje in de boom hangt krijgt in ruil een knuffelkonijn van ons.