03/12/2020

Stad Lokeren lanceert nieuwe digitale Lokerse cadeaubon

Algemeen nieuws Toerisme

De gekende Fel Naturel cadeaucheque heeft een digitale upgrade gekregen en is voortaan gekend als: de Lokerse cadeaubon

Meer dan 9160 cadeautjes in 1 bon

Digitaal, hoezo?

  • De nieuwe bon kan je online aankopen via www.lokeren.be/cadeaubon. Waar en wanneer je wilt dus, 24 op 24 uur. Ideaal voor last minute-shoppers of voor zij die niet tot in het Infopunt Toerisme geraken.
  • De nieuwe Lokerse cadeaubon wordt door de deelnemende handelaar ook digitaal ontwaard. Dat betekent dat je de vernieuwde bon gespreid kan spenderen in verschillende winkels naar keuze. De resterende waarde van je bon kan je online raadplegen via www.lokeren.be/cadeaubon.  

Lees er hier alles over.

Of surf meteen naar www.lokeren.be/cadeaubon voor hét eindejaarsgeschenk!