Artikels onder Toerisme

Preview

Creatieve waterrat als uitbater Parkpaviljoen aan de Durme gezocht!

Ben jij een creatieve ondernemer die actief bezig is met watertoerisme? Dan is deze oproep van het Stadsbestuur Lokeren misschien wel iets voor jou.
Lokeren wil het Parkpaviljoen aan de Durme in het centrum van de stad laten uitbaten als watertoeristisch centrum. Daarvoor kunnen kandidaten een ideeëndossier indienen tegen 21
januari 2021. Vraag de infobundel (kader, modaliteiten,...

Meer lezen11/01/2021

Preview

Twinkeltocht strooit met cadeaus

Van 4 december tot 10 januari kan je met het hele gezin op Twinkeltocht in Lokeren, Eksaarde, Daknam en Doorslaar. Ga ook jij op ontdekkingstocht bij verschillende handelaars? Er zijn prachtige prijzen te winnen.


De dienst Toerisme en Evenementen, de dienst Economie en Unizo slaan de handen in elkaar om het lokaal shoppen te stimuleren. Dat het voor lokale ondernemers geen eenvoudige periode...

Meer lezen04/12/2020

Preview

Stad Lokeren lanceert nieuwe digitale Lokerse cadeaubon

De gekende Fel Naturel cadeaucheque heeft een digitale upgrade gekregen en is voortaan gekend als: de Lokerse cadeaubon

Meer dan 9160 cadeautjes in 1 bon

Digitaal, hoezo?

  • De nieuwe bon kan je online aankopen via www.lokeren.be/cadeaubon. Waar en wanneer je wilt dus, 24 op 24 uur. Ideaal voor last minute-shoppers of voor zij die niet tot in het Infopunt Toerisme geraken.
  • De nieuwe...

Meer lezen03/12/2020

Preview

Kom veilig uit je kot: fiets-, jog- en wandelroutes in Lokeren

In deze tijden waarin we met z’n allen best in ons kot blijven, is op een veilige manier naar buiten gaan toch ook heel belangrijk. Een frisse neus halen is altijd een goed idee. Infopunt Toerisme helpt je graag op pad. Maar houd altijd rekening met de federale veiligheidsvoorschriften: neem voldoende afstand van elkaar en van je tegenliggers.    

Je vindt hier...

Meer lezen16/03/2020