15/11/2022

Wat vind jij als vrijwilliger en/of verenigingslid echt belangrijk?

Algemeen nieuws Jeugd Sport

Als stad willen we dicht bij onze burgers, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers.

Daarom doet stad Lokeren mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Doe tussen 15 november en 15 december mee met het onderzoek!

Hoe werkt het?

Klik hier en doe meteen mee aan het onderzoek. Jouw deelname is natuurlijk volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, gaan we over tot vragen over thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokale bestuur…     

Wat doen we met de resultaten?

Uiteraard gaan we nadien aan de slag met de conclusies uit de studie. Wij engageren ons om de resultaten te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren op de website.

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Graag nog wat extra info? Contacteer vrijwilligerspunt@lokeren.be of 0478 82 90 25.