25/09/2023

Schrijf je nu in voor de aperitiefwandeling Beeldig Lokeren op 15 oktober

Toerisme

 
Op zondag 15 oktober is het weer tijd voor een aperitiefwandeling, dit keer verkennen we ‘Beeldig Lokeren’.

In de Lokerse parken, op de pleinen en tussen de bloemen duiken kunstwerken op. Klassieke gedenkmonumenten én hedendaags werk van toonaangevende kunstenaars. Deze wandeling laat je kennismaken met de belangrijkste werken uit onze beeldenreeks, een verzameling die nog altijd uitbreidt. Naast het unieke Ryngautmonument uit de 18e eeuw zijn ook meer actuele werken te bewonderen van Geo Verbanck, Paul Van Gysegem, Marc Verstockt, Johan Tahon en Nadia Naveau. We sluiten de wandeling zoals steeds af met een aperitief.

De wandeling vindt plaatst op zondag 15 oktober van 10 tot 12 uur.
Deelnemen kan voor 3 euro per persoon.

 
Inschrijven kan vanaf vandaag via de website of in het Infopunt Toerisme, Markt 2.
De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!