08/12/2023

Registreer je kind voor zwemlessen

Algemeen nieuws Sport

Wil je jouw kindje leren zwemmen? In het voorjaar van 2024 worden de eerste zwemlessen georganiseerd in het nieuwe zwembad. 

In het nieuwe familiezwembad van Lokeren geven we zowel watergewenning als zwemlessen volgens de leerlijn van Netwerk Lokaal Sportbeleid. Kinderen worden volgens zwemniveau ingedeeld in groepjes met specifieke leerdoelstellingen. Op het einde van iedere lessenreeks worden de criteria van Netwerk Lokaal Sportbeleid toegepast om het Fred Brevet-diploma, van eendje tot orka, te behalen. De focus ligt op spelenderwijs ontdekken, bewegen in het water en effectief veilig leren zwemmen.

Inschrijven kan vanaf 11 december (19 uur).

Aan de hand van de inschrijvingsdatum en de ingevulde vragenlijst bekijken we het niveau van lesgroep waar jouw kind kan aansluiten. Je wordt gecontacteerd als er een plaats beschikbaar is. 

Meer info en inschrijven: lokeren.be/zwembad