15/12/2023

VOKA huldigt Lokers ondernemer Gerald Van Pollaert met Lifetime Achievement Award

Ondernemen

© Voka - Stefaan Van Hul

Gisteren werd Lokers ondernemer Gerald Van Pollaert van firma Quatra door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gehuldigd met een Lifetime Achievement Award. We zijn dan ook bijzonder fier dat VOKA een Lokerse bedrijfsleider op deze manier huldigt!
 
Gerald bouwde Quatra uit tot een internationale speler die frituurvet en -olie levert, ophaalt, recycleert en dat voor meer dan 130 000 klanten vanuit de hoofdzetel in onze stad. VOKA: “Als ondernemer heeft hij in de jongste decennia een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Met meer dan 650 medewerkers verspreid over 10 Europese landen bewijst Quatra, samen met haar joint-ventures Q-Tec en Q-Developments, dat innovatief ondernemen in het bloed zit van onze Vlaamse ondernemers.”
 
Gerald mag daar terecht fier op zijn. Zoals hij gisteren zelf zei tijdens zijn dankwoord: "Ik sta nog maar aan het begin van mijn carrière." Ook wij zijn ervan overtuigd dat Gerald, ook al heeft hij het familiebedrijf intussen overgedragen aan zonen Piet en Pol, nog jaren een stempel zal drukken op de wijze waarop Quatra zich verder zal ontwikkelen.