Artikels onder Ondernemen

Preview

Word jij de uitbater van de horeca in het nieuwe zwembad en Sport- en Jeugdcomplex?

We zoeken een professionele horeca-uitbater die de brasserie van het nieuwe zwembad zal uitbouwen tot een aantrekkelijke eet- en drankgelegenheid in het centrum van Lokeren. Het bestaande Sportcafé en het leveringsrecht voor de fuifzaal maken eveneens deel uit van de opdracht.

Herken jij je in deze omschrijving?

  • Horeca uitbaten is je passie.
  • De uitbating van zowel de brasserie van het...

Meer lezen22/11/2022

Preview

Café De Molen zoekt nieuwe uitbaters!

Stad Lokeren is voor het charmante café aan de Heirbrugmolen op zoek naar nieuwe concessiehouders. De gehele site wordt in een nieuw jasje gestoken en vanaf 1 april 2023 maakt ook het café daar deel van uit. Daarvoor zijn uiteraard enthousiaste uitbaters nodig!

Het gebouw bevindt zich aan de voet van de pittoreske Heirbrugmolen, die geregeld kan bezocht worden. In het park is een...

Meer lezen22/11/2022

Preview

Bekendmaking: vacatures voor eetkramen tijdens Kerstmarkt 2022

Voor ons evenement kerstmarkt 2022 op 9 en 10 december maken we 1 vacature voor eetkramen bekend met volgende specificaties:

  • eetkramen met hartige voeding die geen hamburgers/braadworsten of loempia's verkopen met minstens een veggie aanbod

Het kraam moet zowel op vrijdag (18 tot 00 uur) als zaterdag (15 tot 00 uur) deelnemen aan de kerstmarkt. De maximumafmeting voor het...

Meer lezen25/10/2022

Preview

Licht- en terrasplan voor de Markt

De stad Lokeren wilt volop inzetten op een gezellige, sfeervolle en veilige markt.  Hiervoor organiseerde de stad op 8 maart 2022 een infosessie voor detailhandel- en horecazaken waarin de volgende onderwerpen besproken werden:

 

Lichtplan

De bestaande verlichting wordt al te vaak als onvoldoende en ongezellig ervaren.  Het voelt soms zelf ietwat onveilig aan. Als stad...

Meer lezen17/03/2022

Preview

Renovatie Markt : Groentemarkt / Oude Vismijn

Vandaag (7 maart 2022) zijn de voorbereidende werken op de Groentemarkt en de Oude Vismijn gestart. Er wordt in 3 fasen gewerkt om de hinder te beperken. 
 
Start fase 1 op de Groentemarkt.
👉🏻 Verkeer blijft mogelijk in 1 richting, nl. van de Roomstraat richting Markt.
❌ Parkeren in de werfzone is niet mogelijk.
De lokale handelaren blijven bereikbaar.
 
Meer info over...

Meer lezen07/03/2022