Artikels onder Ondernemen

Preview

Lokeren Leeft, hét vrijetijdsweekend op zaterdag 9 en zondag 10 september

In het weekend van 9 en 10 september organiseren we heel wat activiteiten voor jong, oud en iedereen daar tussenin. Geniet met volle teugen!

Zaterdag 9 september

Vrijetijdsmarkt - Dé plek om je nieuwe hobby te ontdekken

Onze Lokerse verenigingen bundelen de krachten om jou hun jaarprogramma en werking voor te stellen. Laat je verleiden door het veelzijdige culturele en educatieve aanbod,...

Meer lezen11/08/2023

Preview

Tweede fase renovatie Groentemarkt / Oude Vismijn

Vanaf 9 januari gaat de tweede fase in van het project Groentemarkt - Oude Vismijn en beginnen de werken op de Oude Vismijn.
Daardoor wordt de Oude Vismijn afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Er wordt een omleiding voorzien via enerzijds Durmelaan, Heirbrugstraat, Kapellestraat, Knaptandstraat, Lindestraat en Kapellestraat, Heirbugstraat, Durmelaan anderzijds.
 
 
Het stadhuis...

Meer lezen05/01/2023

Preview

Word jij de uitbater van de horeca in het nieuwe zwembad en Sport- en Jeugdcomplex?

We zoeken een professionele horeca-uitbater die de brasserie van het nieuwe zwembad zal uitbouwen tot een aantrekkelijke eet- en drankgelegenheid in het centrum van Lokeren. Het bestaande Sportcafé en het leveringsrecht voor de fuifzaal maken eveneens deel uit van de opdracht.

Herken jij je in deze omschrijving?

  • Horeca uitbaten is je passie.
  • De uitbating van zowel de brasserie van het...

Meer lezen22/11/2022

Preview

Licht- en terrasplan voor de Markt

De stad Lokeren wilt volop inzetten op een gezellige, sfeervolle en veilige markt.  Hiervoor organiseerde de stad op 8 maart 2022 een infosessie voor detailhandel- en horecazaken waarin de volgende onderwerpen besproken werden:

 

Lichtplan

De bestaande verlichting wordt al te vaak als onvoldoende en ongezellig ervaren.  Het voelt soms zelf ietwat onveilig aan. Als stad...

Meer lezen17/03/2022