09/04/2024

Nieuw in de Lokeren-app

Algemeen nieuws Digitalisering

App je 'm al?

Een afspraak maken bij een van onze stadsdiensten? Een attest aanvragen? Of een melding doen? Dat kon je allemaal al via de Lokeren-app. Maar we blijven niet stilzitten, ondertussen werd de app uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

  • Mijn bibliotheek: beheer je uitleningen en reserveringen van de Bibliotheek en
    Speel-o-theek.
  • Sport in je buurt: ontdek sportclubs en –plaatsen in de buurt. De toepassing is gelinkt met de sportdatabank Vlaanderen. Gegevens van alle erkende Vlaamse sportfederaties, sportraden, sportdiensten of sportinfrastructuur vind je er op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier.
  • Jobs in je buurt: deze toepassing is gelinkt met de databank van de VDAB. Je krijgt een overzicht van alle jobs in Lokeren en kan ook gericht zoeken.

Download de app gratis via de Apple App Store of de Google Play Store.
Meer info: lokeren.be/stadsapp.