Vrije tijd Kinderen en jongeren

KLJ Doorslaar

Voor wie? En wanneer? 

Voor jongens en meisjes van 6 tot 30 jaar. We werken met 4 leeftijdsgroepen:

  • Biebels (6 tot 9 jaar)
  • Troopies (9 tot 12 jaar)
  • Tieners (12 tot 15 jaar)
  • +16 (vanaf 16 jaar)

Wanneer?

Op zondagnamiddag van 14u tot 17u voor onze -16-leden.

Op vrijdagavond van 20u tot 23u voor

Waar?

Doorslaardorp 62

9160 Lokeren

Programma? 

Op zondagen worden de –16’ers verwend met allerlei activiteiten die jaarlijks variëren zoals bv. pleinspelen, bosspelen, quiz, bowlen, gewestactiviteiten en veel meer. We sluiten het werkjaar ook steeds af met een geweldig -16 kamp.

Onze +16 leden worden op vrijdagavond getrakteerd op een avond vol plezier. Ook helpt deze groep op evenementen zoals fuiven, familiedag, feestweekend... Dit is een hechte vriendengroep waarin je vrienden voor het leven maakt!

Ook in de zomer zitten we niet stil! Dan nemen we deel aan de sportfeesten. Hier nemen elke zondag van de zomer de verschillende afdelingen het tegen elkaar op in de zes verschillende KLJ-sporten: wimpelen, vendelen, dansen, atletiek, touwtrekken en piramide. Plezier gegarandeerd!

Wij, van KLJ Doorslaar, mogen dan niet de grootste zijn, maar ons mannetje kunnen we zeker staan!

Info? 

Ben je nog op zoek naar een leuke hobby of wil je graag leuke nieuwe vrienden leren kennen? Bezoek dan zeker eens onze website www.kljdoorslaar.be voor meer informatie of kom langs om deel te nemen aan een activiteit.

Je kan ons steeds contacteren op het volgende e-mailadres kljdoorslaar@gmail.com of via de nummers op de website.

PS: Blijf je graag op de hoogte van onze knotsgekke avonturen en evenementen?  Check dan zeker onze Facebook - en Instagrampagina (@kljdoorslaar)

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!!