Abonnementsformule watersport

Watersport (vanaf 16 jaar) 

Aquagym - vanaf donderdag 5 september wekelijks van 16.15 tot 17 uur

Tijdens de lessen Aquagym, geniet je van een complete workout waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Op leuke beats van vroeger en nu geven we het beste van onszelf. Door de oefeningen in het water uit te voeren is de impact op je gewrichten minimaal. Daarom is dit ook een ideale trainingssessie voor mensen die last hebben van kwetsuren of overbelastingen. Maar ook wie gewoon eens wil komen sporten in het water is van harte welkom.

Je doet leuke combinaties op het ritme van de muziek en werkt afwisselend met en zonder extra materiaal om de intensiteit van de les te variëren. De les gaat door in het ondiepe gedeelte. Je hoeft dus geen superzwemmer te zijn om mee te doen, maar een beetje liefde voor water is wel wenselijk.

Aquajogging - vanaf vrijdag 6 september wekelijks van 16.15 tot 17 uur

Aquajogging is een alternatieve training in het water waarbij je letterlijk loopt in het water. Deelnemers krijgen een gordel of aquabelt om en doen allerlei oefeningen in het water. We beginnen altijd met een paar eenvoudige oefeningen, om later tijdens de les de intensiteit op te drijven door ook te werken met materiaal of extra opdrachten.

De meeste oefeningen gaan door in het diepe gedeelte van het zwembad. Ondanks het feit dat je met behulp van je gordel drijft, is het dus wel belangrijk dat je kan zwemmen. Deze les staat zowel open voor mensen die revalideren van blessures, als voor mensen die nood hebben aan een stevige training. Want vergis je niet ... wie de oefeningen goed uitvoert, ondervindt wel degelijk dat aquagogging vermoeiend kan zijn.

Kom dus zeker eens proberen of neem een kijkje vanuit SPRUIT Kitchen & Bar.

Deze lessen gaan niet door op feestdagen of in schoolvakantie.
Kostprijs: 50 euro (abonnement 10 beurten) of 90 euro (abonnement 20 beurten) + éénmalige aankoop silicone bandje van 7 euro.
Het abonnement is verkrijgbaar aan de balie. Het heropladen van het abonnementsbandje kan aan de balie en de kiosk.