KOOP LOKAAL want SAMEN STAAN WE STERK!

 

Koop lokaal want samen staan we sterk!

Zin om de Lokerse horeca te steunen tijdens hun sluiting én een fantastische maaltijd in ruil te krijgen? Dan hebben we uitstekend nieuws! De Lokerse horecazaken kunnen jullie niet missen en willen jullie ook tijdens deze periode laten genieten van hun culinaire creaties. Bekijk hier alle alternatieve dienstverleningen die de Lokerse zaken aanbieden en laat je lekker verwennen.

Daarnaast vind je hier ook het overige aanbod in winkel- en voedingszaken binnen Lokeren terug.

 

 

Steun de horecazaken

Ontdek hier de Lokerse horecazaken en hun alternatieve dienstverlening.

Meer lezen

Steun de voedingswinkels

Lokeren telt heel wat gezellige winkeltjes met etenswaren. Kom zeker eens langs.

Meer lezen

Steun de handelszaken

Onze pittoresk winkelcentrum herbergt verschillende gezellige winkelzaken. Spring zeker eens binnen. Of koop een cadeaubon of shop online en steun zo onze lokale handelaars.

Meer lezen

Voor handelaars en ondernemers

In deze coronatijden moeten we creatief en inventief zijn, zoveel is zeker. Het internet, maar ook het lokaal winkelHieren wint plots meer aan terrein én aan belang. Weet de Lokeraar jouw zaak wel te vinden in deze bijzondere tijden? Maak jezelf kenbaar en registreer je lokale zaak hier op lokeren.be/koop-lokaal en word zo nog beter gevonden.

Levert je zaak aan huis of kunnen klanten komen afhalen?
Hoe kunnen klanten cadeaubonnen bestellen? Kan er contactloos betaald worden? …

Onder het motto ‘Koop lokaal' biedt stad Lokeren jou de mogelijkheid om je zaak te registreren. Klik op de juiste blok hierboven (horeca-, voedings-, handelszaak), vul je contact- en infogegevens in en breng het aanbod van je zaak extra onder de aandacht. 


Wens je de ingebrachte gegevens te wijzigen, stuur dan een maitje naar economie@lokeren.be

Informatie voor ondernemers

Hieronder vind je alle informatie over de coronamaatregelen die worden getroffen om handelaars en ondernemers te ondersteunen, alsook praktische informatie voor jou als handelaar/ondernemer. Hier leggen we ook de link naar interessante overkoepelende informatiesites, neem zeker ook daar een kijkje.

Heb je toch nog vragen over je onderneming, contacteer ons dan via economie@lokeren.be of 09 340 94 32.

Wil je affiches uithangen? Bekijk ons aanbod hieronder via "Veelgestelde vragen".