02/10/2024

Openbaar onderzoek Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan "Beukenhof-Sparrenhof"

Omgevingsvergunning Openbare onderzoeken Ruimtelijke ordening

STAD LOKEREN

DIENST RUIMTELIJKE ORDENING

 

GEMEENTELIJK RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN

BEUKENHOF-SPARRENHOF

 

BERICHT OPENBAAR ONDERZOEK

 

Het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Lokeren,

Overeenkomstig artikel 2.2.21 §2 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en zijn latere wijzigingen:

Brengt ter kennis van de bevolking dat het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Beukenhof-Sparrenhof”, bestaande uit een grafisch plan en stedenbouwkundige voorschriften werd opgemaakt volgens de wettelijke bepalingen en door de gemeenteraad voorlopig vastgesteld in zitting van 16 september 2024, op de dienst Omgeving, Groentemarkt 1, 9160 Lokeren, in openbaar onderzoek ligt.

Het RUP kan overeenkomstig het artikel 2.2.21 §2, van 21 oktober 2024 t.e.m. 19 december 2024 geraadpleegd worden op de Dienst Omgeving - Groentemarkt 1 - 9160 Lokeren (U dient hiervoor een afspraak te maken op het nummer 09/235 32 27), of in de inkombalie van het stadhuis gedurende de openingsuren.

Opmerkingen en bezwaren worden uiterlijk de laatste dag van het openbaar onderzoek, zijnde 19 december 2024, per aangetekende brief toegezonden aan de GECORO (= Omgevingsraad), p/a Groentemarkt 1 – 9160 Lokeren, per mail naar ruimtelijkeordening@lokeren.be of afgegeven tegen ontvangstbewijs aan het infopunt van het stadhuis.

Het RUP is te raadplegen op de website van stad Lokeren op https://lokeren.be/rup-beukenhof-sparrenhof/huidige-fase.

Lokeren, 2 oktober 2024.

 

Het College van Burgemeester en Schepenen,


 De Algemeen Directeur,                                                                                             De Burgemeester,

STEVEN VERBEKE                                                                                                           FILIP ANTHUENIS

Downloads: