Werken in het zwembad

Gezocht:

1. Schoonma(a)k(st)ers (E1-E2-E3 | contractueel voor bepaalde duur | deeltijds)

2. Administratief medewerker zwembad (C1-C2-C3 | halftijds vervangingscontract)

3. Zweminstructeurs

Vanaf het voorjaar van 2024 zal de sportdienst zwemlessen aanbieden voor kindjes vanaf geboortejaar 2019. Dit voor verschillende zwemniveaus, van de kleinste spetter tot zwemmen in het grote zwembad. Hiervoor zijn we op zoek naar zweminstructeurs.

Ben jij een enthousiaste en gedreven zwemliefhebber? Wil je graag je passie voor zwemmen delen en bijdragen aan de veiligheid en het zwemplezier van jonge zwemmertjes?

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou en kijk jij nu al uit om samen met ons team onvergetelijke zwemervaringen te realiseren?

Aarzel niet en stel je kandidaat via sportdienst@lokeren.be. Ervaring als zwemmonitor is een pluspunt.

4. Lesgevers aquasporten

We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische lesgever aquasporten die een avondaanbod kan voorzien in het nieuwe zwembad. Heb je ervaring in een breder waaier van aquasporten (aquafitness, aquagym, aquazumba, …) en wil je graag je skills en passie delen?

Aarzel niet en stel je kandidaat via sportdienst@lokeren.be.

5. Flexible redders

Bijklussen als redder …iets voor jou?

Beschik je over het diploma Hoger redder en ben je bereid bij te klussen als redder in het nieuwe familiezwembad van Lokeren? Dan zijn we op zoek naar jou want vanaf januari kan je als redder aan de slag!

Als redder sta je in voor het toezicht en de veiligheid in het bad, volg je de waterkwaliteit op en neem je diverse onderhoudstaken op. Heb je een diploma op zak van een zwemopleiding of heb je de nodige ervaring? Da’s zeker een meerwaarde want dan kan je ook zwemlessen geven. Je wordt - op voorwaarde dat je beschikt over een diploma hoger middelbaar onderwijs - aangesteld op niveau C.

OOK VOOR FLEXI-JOBBERS
Goed nieuws voor wie aan de slag wil in een flexi-job! In 2024 wordt dit stelsel namelijk uitgebreid waardoor ook redders hiervoor in aanmerking komen. Maar ook een tewerkstelling als jobstudent of via een gewone arbeidsovereenkomst is mogelijk.

Waag je de sprong? Laat het ons weten via dit formulier. Wie wenst mag alvast CV en een kopie van het reddersdiploma en bijscholingsattest sturen naar sportdienst@lokeren.be.  

Zwembad Durmehal

Sportlaan 2, 9160 Lokeren

Op kaart bekijken