Thema Onderwijs

Onderwijs
Geldzorgen (Onderwijs) Kinderopvang


PAGINA

Kinderopvang

NIEUWSBERICHT

Nieuw decreet voor het Deeltijds Kunstonderwijs

Op 1 september 2018 treedt een nieuw decreet voor het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) in werking.  Als gevolg van deze nieuwe regelgeving zal er van alles veranderen in de Vlaamse academies.  Dus ook in de Kunstacademie Ter Beuken.  De veranderingen zijn een uitbreiding van het aanbod en een inhoudelijke vernieuwing van de lessen.  We zetten het graag voor u op een rijtje.

...

DIENST/PRODUCT

Buitenschoolse kinderopvang

Buitenschoolse kinderopvang Patjoepelke vangt schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar op. Dit gebeurt op verschillende locaties in Lokeren, voor en na de school, op schoolvrije dagen en in schoolvakanties. Voorschoolse opvang begint vanaf 7u, naschoolse opvang kan tot 18u30. 

DIENST/PRODUCT

Groepsopvang

Het kinderdagverblijf Patjoepelke-Wistik is een groepsopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Een warme, affectieve opvang met een accent op positieve ontwikkeling voor elk kind is de basis van onze werking.

DIENST/PRODUCT

Gezinsopvang (onthaalouders)

Bij de Dienst Gezinsopvang Lokeren zijn een 15-tal onthaalouders aangesloten die instaan voor gezinsopvang van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Een beperkt aantal onthaalouders verzorgt buitenschoolse opvang voor kinderen tot en met de lagere schoolleeftijd. In de gezinsopvang is het aantal kinderen dat gelijktijdig aanwezig mag zijn beperkt tot maximaal 8

DIENST/PRODUCT

Lokaal loket kinderopvang

Het Lokaal Loket Kinderopvang is een neutraal informatie- en ondersteuningspunt voor ouders die op zoek zijn naar kinderopvang.
Hier kan u terecht voor informatie over alle kinderopvanginitiatieven in Lokeren voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

DIENST/PRODUCT

Opvoedingsondersteuning

 

DIENST/PRODUCT

Thuisopvang zieke kinderen

De dienst Thuisopvang Zieke Kinderen vangt kinderen thuis op die in Lokeren wonen en tussen 0 en 12 jaar zijn. De opvang is mogelijk tussen 7u en 18u.

DIENST/PRODUCT

Tussenkomst schoolkosten

DIENST/PRODUCT

Schooltoelage