Artikels onder Cultuur

Preview

Zomeren in Lokeren

Vakantie in Lokeren? Met plezier! Dat is kuieren in de charmante binnenstad, fietsen in het wiel van Urbanus, peddelen met een kajak op Durme en Moervaart, wandelen door het vele rustige groen, genieten op een gezellig terras. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele (verborgen) parels die onze groene waterstad telt. Ter plaatse rust!

Zomeren in Lokeren, dat doe je zo! 

Meer lezen06/07/2020

Lancering nieuw cultuurseizoen '20-'21

Eindelijk is het zover: de lancering van het seizoen ’20-‘21!

Vanaf maandag 22 juni kan je het nieuwe programma vinden op onze website www.lokeren.be/cultuur.

De ticketverkoop start op 29 augustus via de website. Onder voorbehoud van de coronamaatregelen is de ticketbalie die dag ook geopend van 10 tot 12 uur.

Het team van CC Lokeren kijkt er naar uit om jullie weer te verwelkomen!

Meer lezen22/06/2020

Beperkte heropening vergaderzalen en balie cultuurcentrum

Dienst cultuur opent terug de deuren voor verenigingen, adviesraden en al diegenen die activiteiten organiseren zonder publiek. Zaalhuur is dus opnieuw mogelijk in beperkte kring (max. 20 personen) en mits het naleven van coronamaatregelen. Enkele vergaderzalen blijven voorlopig wel op slot.

De balie van het Cultuurcentrum gaat opnieuw open. Dit op dinsdag- en donderdagvoormiddag van 9 tot...

Meer lezen18/06/2020

Corona update

Beste bezoeker, 

Er worden extra preventieve maatregelen genomen tegen de verspreiding van het COVID-19 virus. Tot nader order  worden alle evenementen in CC Lokeren verboden.  Het bestuur van Lokeren heeft daarnaast ook besloten om veiligheidshalve alle voorstellingen in de Theaterzaal en Torenzaal af te gelasten tot en met 1 juni. 

Alle mogelijke pistes...

Meer lezen24/03/2020